Connect with us

Eneseareng

Igaüks usub seda, mis talle kasulik…

Avalikustatud

Nüüd juba on ka teadus sinnamaale jõudnud, et kvantfüüsika ja erinevad teised harud proovivad „seda“ tõestada. Aga oleme ausad, ega meie inimesed oleme võimelised asju seletama ainult oma tasemel. Kunagi inimesed leidsid, et maakera on lapik ja päike on keskpunkt universumis. See oligi teadmine! Nii arvati, nii usuti ja kes rääkis midagi muud, leiti et need on ullikesed. Aga kokkuvõttes igaüks võib ju uskuda, mis parasjagu talle kasulik ja kõige rohkem tema huve teeniv on ja et kui ma olen saanud omale sellised mugavad asjad, millega oma äriasju ajada või iseendaga tegeleda või suhteid või või kodus lastega toimetada või lihtsalt põnevaid „nuppe“ teha ja kasutada on ju, et siis mind teenib see kõige rohkem ja mulle ausalt öeldes ma ei tunne, et mul oleks vaja sinna väga mingit füüsikalist põhjendust. Sellisel tasemel, mida tegelikult, võib olla ei pruugi neid asju täna veel osata seletada. Mina kasutan seda, mida oskan ja arendada neid omadusi…

Continue Reading

You cannot copy content of this page